Bloggintresserade

måndag 7 juni 2010

Mera Grattiskort....

Nu känns det som om det var länge sedan jag gjorde ett inlägg. Har varit i Norge några dagar. Det var fler som skulle ha födelsedagskort i förra veckan, men det tredje kunde jag inte visa här förrän nu... Har gjort en ask i marmorerat pappar sparsamt pyntad, det är till en kille.


Och inuti finnas ett kort.....


i samma stil som asken.....


på kortets insida har jag satt en sedelremsa eller varför inte sätta presentkort här... sedan hade jag en hel del små tags och dom gick utmärkt bra att skriva hälsningen på ....


Kul att du kikar in och har du lust att lägga ett spår blir jag glad för det....

4 kommentarer:

Pia sa...

lækker box med så flotte farver og detaljer. Du må have en dejlig aften.
knus Pia

Pernilla/Trollwing sa...

Ooooh vad snyggt!! Vilken galet läcker ask, den har du lyckats med superbra!! Kan tänka mig att mottagaren blev överlycklig, det hade jag blivit:) Så häftigt maskulint med metallkänslan och de sparsmakade dekorationerna, jättefint!
Kram kram:)

Anonym sa...

Wow Denne var jo bare så flott! -Ser ut som skikkelig stein -stilig "marmor-ark" :)
Nydelig dekorert -Stilren (-kan man si det?:) Kortet inni var også kjempeflott! -fin ide med tag og remse til penger i Kreativt!
Ha en fin uke:)
Klem T

Lilla Pyssel Inger sa...

Wow vad snyggt killen måste ha blivet superglad för asken och kortet:) Du har verkligen lyckats jättebra med dessa alster:) Ha en riktig trevlig måndag kväll och vecka:) Kramar från lilla Inger:)